Saint Gervasi, l'Aperitiu de Barcelona

Saint Gervasi es va fundar el 2014 quan dos amics,  apassionats del món de l’aperitiu, van decidir embarcar-se en aquest projecte, amb l’objectiu de desmarcar-se de la conserva de granel tradicional.

Tot i que les conserves sempre han estat presents a la nostra gastronomia, gràcies a la durabilitat que ofereix l’aliment sense perdre el seu sabor i propietats originals, certament, el seu consum havia quedat restringit a un àmbit domèstic. Però en els últims anys, s’ha tornat a posar de moda gràcies al renaixement de l’aperitiu com a acte social. El vermut ha donat un salt, y actualment, és tot un fenomen Inter generacional.

Tal i com comenten l’Oriol i en Joan, “Saint Gervasi és un homenatge als conservers i comerciants de vi català, així com al barri de Sant Gervasi”. És per això que des de Saint Gervasi, es cuida amb molt de carinyo la línia de productes tradicional. A més de les primeres referències llançades el 2014: Escopinyes, Musclos en escabetx, Tonyina en oli d’oliva, Sardines en oli, i les estimulants Sardines picants, el 2016 Saint Gervasi llançà noves referències que han fet les delícies dels foodies, com són les conserves Zamburinyes, Angulinyes i la de Musclos amb un toc picant, així com una singular Salsa d’Aperitiu.

A tota aquesta gamma de productes, hi hem d’afegir un complement indispensable per al aperitiu: el Vermut. El seu secret està en una llarga maceració amb més de 50 extractes d’herbes, flors, llavors i espècies naturals com la canella, el gingebre i la vainilla, en botes de 200 litres.

 Actualment els productes Saint Gervasi es troben en nombroses botigues gourmet i restaurants de la ciutat de Barcelona.